logo
ronding

 

Mischa Put
Albert Schweitzererf 40
3263 SL Oud-Beijerland

Telefoon:
06 134 39 862

Email:
mischa.put@gmail.com

KvK 24474169
BTW 134281949B01

 

 

Design www.bodesk.nl

foto mischa

Even voorstellen

Mijn naam is Mischa Put.
Ik ben 49 jaar en moeder van vier kinderen. Ik heb jarenlang werkervaring opgedaan als leerkracht in het basisonderwijs, remedial teacher en schoolbegeleider. Momenteel werk ik als remedial teacher, Matrixcoach en schoolbegeleider vanuit mijn eigen praktijk. Daarnaast ben ik ook werkzaam als intern begeleider, interim directeur en als freelance docent bij de Transfergroep Rotterdam.

Naast mijn opleidingen voor Remedial Teacher, Intern Begeleider, Matrixcoach en Mind Maptrainer heb ik de afgelopen jaren veel nascholingen gevolgd. Onder andere op het gebied van leer- en gedragsproblemen, hoogbegaafdheid, zelfstandig werken, klassenmanagement, handelingsgericht werken, trendanalyses en schoolverbetering en communicatietechnieken. 

In oktober 2009 heb ik besloten om naast mijn huidige werkzaamheden als intern begeleider mijn eigen praktijk op te starten voor het begeleiden van kinderen en schoolteams.

Mijn motto is: Mogelijkheden zijn er voor ieder kind en iedere school.
Mijn uitgangspunt is: Werken met oog voor die mogelijkheden.

Ik ben gecertificeerd Matrixcoach (www.matrixmethodeinstituut.nl), Mind Maptrainer (www.mindmap.nl) en geregistreerd lid bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (www.LBRT.nl).

De praktijk Mischa Put Begeleiding en Coaching is opgenomen in het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen.(www.crkbo.nl)