Matrixmethode

Een andere beleving van bestaande patronen

Heeft u of uw kind ondersteuning nodig bij het aanpakken van leer- en/of emotionele problemen dan kan Matrixcoaching een uitkomst bieden.

Matrixcoaching is een techniek die op een praktische manier snel, effectief en blijvend afrekent met problemen zoals leerproblemen, angsten, boosheid, verdriet, faalangst of negatief zelfbeeld.

Ieder mens heeft een eigen, unieke strategie ontwikkeld om te leren en om met emoties om te gaan. Soms blijkt die strategie niet of onvoldoende te werken. Iedereen met een hulpvraag kan baat hebben bij Matrixcoaching.
De matrixcoach helpt de eigen strategie bewust te maken. Zij werkt toe naar een nieuwe manier van informatie verwerken en andere beleving van bestaande patronen. In het algemeen zijn 2 tot 4 sessies voldoende om het probleem te verhelpen.

Bij het coachen van kinderen kan het belangrijk zijn dat een ouder of verzorger aanwezig is tijdens de behandeling, zodat zij de begeleiding van het kind later zelf kunnen voortzetten.

Kijk voor meer informatie op www.matrixmethodeinstituut.nl

Klanten aan het woord

R. van der L. uit Puttershoek

Ouders

Vandaag was zijn boekbespreking. De vuurdoop dus. Vanmorgen kwam hij al beneden dat hij eigenlijk helemaal niet zenuwachtig is. Ik vroeg of het komt dat je je kriebels kunt wegsturen? Ja dat kan.
Hij heeft het dus heel goed gedaan en hij zei achteraf: “ Ik heb nu geen hoofdpijn”. We vonden het wel spannend hoe hij met deze spanning zou omgaan. Maar dat pakte dus heel goed uit. We wilden je dit toch even laten weten.

Vorige week hebben we ook het 10 minutengesprekken gehad op school. Het eerste wat de juf zei, dat R. zo gevoelig is voor wat anderen vinden. Maar ze zei ook dat hij nu veel meer in de klas durft te vragen en soms met de juf zelfs een discussie aangaat. Dat vinden wij wel bijzonder want voorheen durfde hij dit nooit.

Begeleiding & Coaching

Met oog voor de mogelijkheden van uw kind of schoolteam gaan we enthousiast met elkaar aan de slag en gebruik ik mijn ervaring om jullie doel te bereiken.